VAGA GENERAL!

 

La Intersindical-CSC ha convocat, juntament amb USOC, CCOO i UGT, la vaga general prevista per demà, 29 de setembre. Clica aquí per accedir al bloc que hem obert sobre aquesta convocatòria unitària. Et demanem que t’hi sumis; ens hi juguem molt!

A les 13 hores, a la plaça Universitat de Barcelona, hi haurà una roda de premsa en què els/les quatre secretaris/àries generals dels sindicats convocants (CCOO, UGT, USOC i INTERSINDICAL-CSC) faran una valoració del desenvolupament de la jornada de lluita. Abans de la roda de premsa ens hi haurem concentrat les persones que participarem en els piquets informatius i en l’organització de la vaga. US CONVIDEM A ASSISTIR-HI. Cal que es visualitzi tant com sigui possible el vessant nacional que aportarem a aquesta jornada de vaga des de la Intersindical-CSC.

A la tarda, la manifestació. Ens concentrarem a les 16 hores a la Seu Nacional (c/ Villarroel, 45, entresòl 1a, de Barcelona), per sortir cap al punt d’inici de la manifestació, a Diagonal amb passeig de Gràcia). Si hi voleu anar directament, ens acabarem d’arreplegar totes i tots allà, a les 17 hores, per baixar pel passeig de Gràcia fins a la plaça de Catalunya, on es llegirà el manifest d’aquesta jornada de lluita. 

Recordeu també les altres convocatòries en el territori:

GIRONA: 18 h, a la Plana de la Copa (passeig de la Devesa)

LLEIDA: 18 h, al Centre de Cultures (c/ Jaume II, 67)

TARRAGONA: 18 h, a la plaça de la Font

TORTOSA: 12 h, a la plaça del Mercat.

Les companyes i els companys que vingueu de comarques o hàgiu d’agafar el Metro, recordeu que els serveis mínims per a la tornada acaben a les 20 hores.

PER UN ALTRE MODEL ECONÒMIC I SOCIAL; PER LA SOBIRANIA

29 DE SETEMBRE, VAGA GENERAL

 

 

  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.