ELECCIONS SINDICALS

El pròxim 30 de novembre hi haurà eleccions sindicals en l’àmbit del personal d’administració i tècnic de la Generalitat: Serveis Centrals, Serveis Territorials de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i ICASS.

Podeu consultar el cens electoral definitiu i la mesa electoral on podreu votar a través del portal ATRI. En aquestes eleccions s’escolliran els i les membres de les juntes de personal que ens hauran de representar en els pròxims 4 anys. 

En aquests temps que corren és més important que mai tenir en compte tots els instruments que tenim les funcionàries i els funcionaris de la Generalitat per fer valer els nostres drets i evitar noves retallades, tant retributives com socials.Cal que surtin unes juntes de personal avalades per una forta participació.

NO HO OBLIDIS: CONSULTA LA MESA EN QUÈ ET TOCA VOTAR. I TAMPOC NO OBLIDIS QUE EL DIA 30 DE NOVEMBRE TENIM UN COMPROMÍS: DIPOSITAR EL NOSTRE VOT A LES ELECCIONS SINDICALS.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.