LA INTERSINDICAL-CSC VEU PROCLAMADES DEFINITIVAMENT LES CANDIDATURES A LA GENERALITAT

En les reunions celebrades avui, 5 de novembre, les meses centrals coordinadores dels Serveis Centrals de la Generalitat i dels Serveis Territorials de Barcelona han proclamat definitivament les candidatures de la Intersindical-CSC a aquestes eleccions.

Volem donar gràcies a les cap a 110 persones que ens heu fet confiança i ara sou a les nostres candidatures. A tall de comentari, podem dir-vos que la Intersindical-CSC ha estat l’únic sindicat que no ha disminuït el nombre de persones candidates des de la proclamació provisional fins a la definitiva. Això diu molt a favor vostre i també de les persones que us han proposat estar en les nostres llistes. Gràcies, doncs, a totes i a tots.

La proclamació de les candidatures vol dir que som a les eleccions, que les companyes i companys, quan vagin a votar trobaran la papereta de la Intersindical-CSC entre les opcions de vot. Ara us demanem un pas més: el dia 30 tothom a votar i a votar la candidatura a la qual heu fet confiança. No us ho diem perquè sí; hi ha qui promet i desapareix fins que falta un any per a unes noves eleccions. El lema de la Intersindical-CSC no ha estat escollit en va: ens comprometem a continuar estant al vostre costat, abans, durant i després de les eleccions. Per això diem L’alternativa amb compromís. Compromís amb les companyes i companys, tant individualment com col·lectivament; compromís amb el país, per defensar el que és nostre, per decidir com volem les nostres Administracions, quins serveis públics ens convenen i com gastem els nostres diners; compromís amb els i les que ens heu fet confiança.

Ara és l’hora: el dia 30, eleccions sindicals. Vota i demana el vot per a la Intersindical-CSC. Cal que el sindicat nacional i de classe surti enfortit d’aquestes eleccions; ens cal força per complir el nostre compromís. I amb el teu suport la traurem!

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.