NOU BLOC DE LA FEDERACIÓ D’ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

La Federació d’Administracions Públiques de la INTERSINDICAL-CSC ja té nou bloc. Aquest al qual t’has connectat ha estat substituït per un altre, més complet i elaborat. Aquelles i aquells que us hem fet arribar la informació sobre l’actualitat i l’acció del sindicat des d’aquesta modesta pàgina estem alhora nostalgics i il·lusionats, ja que creiem que el nou bloc suposa un salt qualitatiu en la presentació de la informació i en la claredat dels continguts.

A partir d’ara, el bloc de la Intersindical-CSC a les administracions públiques és:

http://fap-csc.blogspot.com

Com en aquest, hi trobareu tota la informació, tant general com de l’acció del sindicat, de formació. Visiteu-lo i digueu-hi la vostra!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.